Cele mai frumoase mesaje de buna dimineata, imagini, SMS-uri, citate (2024)

Dimineata, cand rasare soarele si ne trezim, este fara indoiala cel mai magic moment al zilei, desi de multe ori este ceasul desteptator enervant care ne trezeste din somn.Momentul in care ne trezim este magic pentru ca inseamna un nou inceput in care putem face lucruri minunate, sau pur si simplu pentru ca putem trai o alta zi.Posibilitatile sunt toate acolo, la indemana noastra, si de aceea dimineata este de obicei cinstita si sarbatorita in poezii si cantece, pentru tot pozitivul pe care il reprezinta.

De fapt, atunci cand transmitem un mesaj de buna dimineata, o facem pentru a fi alaturi de persoana tocmai in acel moment special in care incepe ziua, in toata splendoarea ei.O facem si pentru ca este unul dintre cele mai intime si frumoase momente pe care le putem impartasi cu el sau ea si, din acest motiv, trimiterea unui mesaj de buna dimineata inseamna ca vrem sa transmitem cele mai bune mesaje cuiva important pentru noi.

Mai jos, veti gasi cateva mesaje de buna dimineata care va pot inspira:

Toate aceste mesaje de buna dimineata, mesaje si citate de buna dimineata cu imagini va vor ajuta sa revarsati dulceata in relatia voastra. Acum, trimiteti cele mai frumoase mesaje de buna dimineata prietenilor, familiei si celor dragi pe WhatsApp, Facebook si Twitter si exprimati-va dragostea si afectiunea.

Cele mai frumoase mesaje de buna dimineata, imagini, SMS-uri, citate (2)

Mesaje de buna dimineata pentru ea

Merita intotdeauna cele mai multe si sincere mesaje de buna dimineata din partea ta. Daca cauti asta sau ai obosit cautand mesajele perfecte de buna dimineata pentru ea, nu trebuie sa-ti faci griji deloc, deoarece am adunat pentru tine cea mai dulce, draguta si cea mai emotionanta buna dimineata. Vezi mai jos.

Deschide ochii tai frumosi, somnoroasa mea iubita – vreau sa ma inec in ei din nou! Deschideti bratele catre o frumoasa dimineata noua, dami dragostea si tandretea ta si nu face nici un pas de la mine!

Buna dimineata, draga partener in crima. Imi place sa ma trezesc cu tine in fiecare zi. Multumesc ca imi stapanesti inima, femeie. Sunt pentru totdeauna si intotdeauna, al tau.

Una dintre placerile vietii este sa ma trezesc in fiecare zi cu tine in gand. Buna dimineata, dragule! Iubirea ta este tot ce am nevoie pentru a ramane motivata pe tot parcursul zilei. Tu ma inspiri mereu sa merg mai departe. Te iubesc! Sa ai o zi superba!

Buna dimineata, fericirea mea. Lasa soarele sa te faca fericita si sati daruiasca lumina. Te iubesc – si asta nu este deloc un secret!

Aceasta dimineata este unica, dragostea mea! De altfel, ca si celelalte precedente si ca multe altele care inca te asteapta! Trezestete si deschidei diminetii usa. In aceasta dimineata iti doresc numai bine si mult noroc.

Deschide ochii tai frumosi, somnorosul meu iubit – vreau sa ma inec in ei din nou! Deschideti bratele catre o frumoasa dimineata noua, dami dragostea si tandretea ta si nu face nici un pas de la mine!

Mesaje de buna dimineata pentru iubita

Sa aruncam o privire la colectia celor mai dragi mesaje pe care le trimiti iubitei tale si sa o faci sa se simta atat de speciala imediat ce se trezeste. Trimiterea de mesaje frumoase iubirii tale este un sentiment ca raiul si atat de important pentru partenerul tau de dragoste pentru a incepe o zi cu un mesaj frumos de dimineata.

Cu tine, lumea mea este intotdeauna lipsita de intuneric. Va multumesc ca sunteti lumina vietii mele. Buna dimineata.

Iubito, indiferent de cum tea tratat viata in ultima vreme, sper sati amintesti mereu ca esti o femeie uimitoare si asta este ceva care nu iti poate fi luat niciodata.

Iti trimit multe imbratisari si sarutari inveliten caldura dragostei cand iti spun „buna dimineata” si sper sa ai o zi minunata.

Nu exista nimic pe lumea asta pe care eu nu o fac pentru binele tau, iubirea mea. Sper ca ziua ta sa fie la fel de frumoasa ca si trupul si sufletul tau.

Buna dimineata, fericirea mea. Lasa soarele sa te faca fericita si sati daruiasca lumina. Te iubesc – si asta nu este deloc un secret!

O noua zi bate la geam, iar tu dormi atat de dulce?

Trezestete si zambeste! La urma urmei, zambetul tau mereu imi da o stare de spirit buna!

Parfum de fericire, dimineata de vis alaturi de tine. Cafea aburinda. Zi frumoasa. Iubire sincera.

Cele mai frumoase mesaje de buna dimineata, imagini, SMS-uri, citate (3)

Mesaje de buna dimineata pentru iubit

Urarile fericite de buna dimineata pentru iubit sunt intr-adevar un lucru special de facut atunci cand esti indragostit. De fapt, realitatea este ca inima si corpul tau raspund cu aceeasi intensitate la un mesaj de buna dimineata ca si la un sarut bun din partea iubitului tau. Veti fi sigur ca veti obtine acelasi romantism pe care l-ati obtine dintr-un sarut.

Iubitul meu, fericirea mea, buna dimineata! Fie ca noua zi minunata sati aduca momente vesele, fericite si incredibile. Lasa succesul sa te urmeze la nesfarsit in toate problemele. Tu esti dragostea mea si despre iubirea mea incontrolabila deja iti voi sopti cand ne vedem.

Buna dimineata, dragul meu! Nu ai auzit ca a sunat alarma? Acum voi prelua problema si te voi trezi cu sarutarile mele. Primul sarut va alunga puiul de somn, al doilea – te va umple de fericire, iar al treilea te va face sati amintesti de mine toata ziua!

Miai furat inima, trateazao delicat asa cum o faci cu a ta. Te iubesc. Buna dimineata.

Cat de minunat este sa te trezesti si sa intelegi ca exista o persoana foarte apropiata in aceasta lume pe care o iubesti. Buna dimineata, jumatatea mea!

Buna dimineata! E timpul sa te trezesti si sa cuceresti noi inaltimi cu zambetul tau superb! Iti urez o dispozitie minunata si o zi cat mai frumoasa si exceptionala!

Iti urez sa te trezesti intro dispozitie minunata si magica, cu zambetul pe buze si cu licarirea in ochi! Fie ca energia sa iti fie insotitorul de nadejde care sa te ajute sa indeplinesti tot ce ai in plan!

Iti urez o dimineata superba si norocoasa in care totul se va aranja asa cum trebuie. Fie ca ziua de azi sa fie bogata in momente frumoase, in motive de bucurie, inspiratie si idei cat mai stralucite!

Mesaje de buna dimineata pentru sot

Daca sunteti in cautarea sa trimiteti sau sa va exprimati dragostea prin mesaje de buna dimineata, mai jos veti gasi cele mai bune mesaje de buna dimineata pentru iubitul vostru sot. Dupa cum stii, sotul tau lucreaza din greu toata ziua doar pentru a te face fericit. Asadar, ar trebui sa ai grija si de sotul tau ca el isi incepe fiecare zi cu un zambet larg pe buze. Prin urmare, am adunat unele dintre cele mai bune mesaje de buna dimineata pentru partenerul tau de viata. Sper sa-l iubesti din suflet.

Cand e prea trist sa te uiti in spate si tie frica sa te uiti inainte, uitate in dreapta ta, sunt langa tine.

Zambetul tau este singurul soare Am nevoie. Buna dimineata!

Parfum de fericire, dimineata de vis alaturi de tine. Cafea aburinda. Zi frumoasa. Iubire sincera.

Pastreaza intotdeauna pozitivitatea in mintea ta, pentru ca nu o vei gasi niciodata in lumea reala. Buna dimineata, draga! O zi frumoasa!

Traieste intotdeauna o viata sanatoasa pentru ca nu mias putea imagina sa ma trezesc fara tine langa mine. Neata!

Nici nu stii cat de norocoasa ma simt in fiecare dimineata pentru ca te am in viata mea!

Caldura fiecarei raza de soare imi aminteste ca e menit sa fie bine. Buna dimineata.

Buna dimineata, dragule! Iti trimit un milion de sarutari minunate, care sati creeze o stare de spirit perfecta. Te cuprind tare, tare!

Una dintre placerile vietii este sa ma trezesc in fiecare zi cu tine in gand. Buna dimineata, dragule! Iubirea ta este tot ce am nevoie pentru a ramane motivata pe tot parcursul zilei. Tu ma inspiri mereu sa merg mai departe. Te iubesc! Sa ai o zi superba!

Cele mai frumoase mesaje de buna dimineata, imagini, SMS-uri, citate (4)

Urari de buna dimineata pentru sotie

Sa-ti pastrezi sotia fericita nu este o sarcina grea. De fapt, secretul de a-ti mentine sotia fericita este ca ii trimiti mesaje calde in fiecare dimineata frumoasei tale si ii aduci un zambet larg pe buze. Dar pentru asta, ai nevoie de cele mai bune mesaje de buna dimineata pentru iubita ta sotie, care te pot atrage prin mesajele tale. Iata cateva dintre cele mai bune mesaje de buna dimineata care te pot ajuta pe cele mai bune.

Buna dimineata puisorul meu pufos, a trecut o noapte in care team visat, iar acum imi este dor de tine!

In fiecare dimineata ma trezesc si uit de toate motivele care ma fac sa ma simt trist, pentru ca imi amintesc de singurul motiv care ma face fericit: TU. Buna dimineata!

Soarele ne anunta ca noaptea a luat sfarsit si e timpul de trezit! Buna dimineata, mie dor de tine. Abia astept sa te sarut!

Pe masura ce va frecati somnul din ochi, va rugam sa va amintiti sa va incepeti ziua cu ganduri pozitive si nu veti culege altceva decat succesul si fericirea. Sa ai o dimineata minunata!

Esti o femeie frumoasa, puternica si talentata. Nu va opriti la nimic pentru a face aceasta zi la fel de frumoasa ca viata voastra. Buna dimineata, draga mama!

Texte de buna dimineata

Asigurati-va ca, daca trimiteti mesaje text de buna dimineata sau SMS, nu ar trebui sa fie prea lung. Nu ar trebui sa fie nici prea lung, nici scurt, dar, in acelasi timp, ar trebui sa fie interesant sa uram o dimineata buna persoanelor carora le pasa. De asem*nea, salutarile de buna dimineata sunt mult mai usor de citit, simple, dar frumoase. Mai jos sunt cateva mesaje text de buna dimineata si SMS-uri de scurta durata pe care le puteti partaja familiei, prietenilor si celor dragi.

Pentru mine, o zi fara sarutul tau este o zi fara viata. Buna dimineata.

Buna dimineata, dragul meu. Am avut norocul sa gasesc un iubit care sa ma faca sa ma simt regina in fiecare dimineata. O zi grozava, regele meu.

Buna dimineata, viata mea! Gravitatia ma impinge catre tine sati spun ‘ Te iubesc!’

Draga sotie, mai facut sa cred ca exista o casnicie perfecta, desi noi am avuto parte echitabila de necazuri, ai facut ca totul sa merite. Buna dimineata!

Bunatatea si frumusetea sunt tot ceea ce esti tu. Fie ca ziua ta sa danseze cu fericirea.

SMSul anunta: noaptea a luat sfarsit si e timpul de trezit! Buna dimineata, mie dor si vreau sa te sarut!

Iubito, indiferent de cum tea tratat viata in ultima vreme, sper sati amintesti mereu ca esti o femeie uimitoare si asta este ceva care nu iti poate fi luat niciodata.

Ori de cate ori va simtiti tristi, amintitiva ca aveti pe toate pentru a va oferi toata fericirea de care aveti nevoie vreodata.

Trecutul este istorie, viitorul este un mister insa prezentul este darul meu pentru tine in aceasta dimineata! Imi doresc sa scriem istorie si sa pasim impreuna in mister. Te iubesc!

Buna dimineata, viata mea! Gravitatia ma impinge catre tine sati spun ‘ Te iubesc!’

Mesaje de buna dimineata emotionante pentru prieteni

Trimiteti un mesaj fantastic de buna dimineata familiei, prietenilor si celor dragi. Alegeti-l pe cel care va ajuta sa va exprimati cel mai bine. Daca iti place ideea de a trimite inspiratie sau dragoste familiei si prietenilor tai, in timp ce incep o noua zi. Totusi, nu aveti timp sa compuneti un mesaj, apoi sa rasfoiti aceste mesaje si imagini dulci si pline de spirit de buna dimineata. Cu siguranta veti gasi unul care sa exprime exact ceea ce doriti sa spuneti si apoi il puteti trimite prin e-mail, text/SMS, Facebook sau alte site-uri de socializare. Gandirea voastra le va pune zambete pe chip in timp ce isi deschid mesajele. In plus, poti alege sa trimiti mai multe, facand o zi grozava pentru toata lumea cu aceste cuvinte deja scrise, inclusiv pentru tine.

Nu voi afla niciodata care este mai mult – dragostea mea pentru imbratisarile tale sau a mea pofta de saruturile tale. Dar aceasta este o confuzie cu care sunt gata sa traiesc atata timp cat primesc multe din ambele. Buna dimineata.

Am un ingeras care zboara cu un ciocan deasupra oamenilor, iar toti oamenii pe care ii loveste, primesc putin din dragostea mea. Cred ca pe tine tea lovit tare, la cata dragoste iti port! Buna dimineata!

Dragul meu, mie foarte dor de tine acum. Vreau sati sarut ochii ca o raza stralucitoare. Vreau sa te imbratisez incet, alunecand sub plapuma. Aceasta dimineata este intruchiparea bunatatii si totusi foarte rece, pentru ca nu suntem alaturi unul de altul. Sa ai o zi buna, asa cum tio doresti, si sa zambesti!

Rasaritul soarelui astazi este un semn clar al lui Dumnezeu ca astazi este plin de oportunitati pentru ca noi sa indreptam corect ceea ce am facut gresit ieri. Asa ca profitati din plin de zi si profitati la maxim.

Trezirea in bratele tale stabileste totul in lumea mea. Buna dimineata, draga mea sotie.

Cu tine, lumea mea este intotdeauna lipsita de intuneric. Va multumesc ca sunteti lumina vietii mele. Buna dimineata.

Cea mai buna cadere pe care am avuto vreodata a fost ziua in care mam indragostit de tine. Buna dimineata.

Cele mai frumoase mesaje de buna dimineata, imagini, SMS-uri, citate (5)

Cum ii doresti cuiva o dimineata fericita?

  1. Va doresc o dimineata frumoasa si frumoasa! Fie ca ziua ta sa fie plina de soare.
  2. Ai toate cele mai bune oportunitati din viata ta pe care le-ai dorit. Dimineata fericita!
  3. O alta dimineata dulce este aici. Asadar, ridica-te si incearca sa profiti de cele mai multe oportunitati care vin in drumul tau. O zi buna!

Ce poti spune in loc de buna dimineata?

  1. Multumim lui Dumnezeu ca ne-a dat o noua dimineata. Fii pozitiv si vesel.
  2. Multumim lui Dumnezeu pentru ca a adaugat valoare zilei noastre de nevoi. Dimineata fericita!
  3. Iti multumim mult, Doamne, ca ne-ai dat ocazia sa vedem lumea inca o data. Sa ai o zi frumoasa!

Trimiterea de mesaje, mesaje si felicitari de buna dimineata poate crea o diferenta uriasa in ziua cuiva. Urarile de buna dimineata sunt modalitatea perfecta de a-ti exprima sentimentele sau de a face pe cineva sa se simta special si binecuvantat cand se trezeste. De asem*nea, mesajele de buna dimineata aduc zambete in viata oamenilor si ii motiveaza sa-si urmareasca visele daca si pana cand le indeplinesc. Sper ca aceste cele mai bune si cele mai recente mesaje, mesaje si citate de buna dimineata va ajuta sa alegeti mesajele potrivite de buna dimineata pentru prietenii, familia si cei dragi, pentru a incepe o zi cu ganduri pozitive in minte.

Cele mai frumoase mesaje de buna dimineata, imagini, SMS-uri, citate (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jeremiah Abshire

Last Updated:

Views: 5373

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeremiah Abshire

Birthday: 1993-09-14

Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

Phone: +8096210939894

Job: Lead Healthcare Manager

Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.